Ηλεκτρονική κλειδαριά πόμολο Intelock σε ασημί χρώμα πάνω σε ξύλινη πόρτα δωματίου ξενοδοχείου

Ηλεκτρονική κλειδαριά Intelock: Η λύση για ξενοδοχεία

Σε ένα ξενοδοχείο ή συγκρότημα ενοικιαζόμενων δωματίων, ανοίγουν και κλείνουν δεκάδες πόρτες καθημερινά. Σε κάθε δωμάτιο και πόρτα, έχουν πρόσβαση διαφορετικά άτομα. Γι’ αυτό η αποτελεσματική διαχείριση της πρόσβασης σε κάθε χώρο, και ο απόλυτος έλεγχος των ατόμων που ανοίγουν κάθε πόρτα, είναι αναγκαία.

Λύση για ξενοδοχεία: Η ηλεκτρονική κλειδαριά Intelock και τα smart αξεσουάρ Intelock για ξενοδοχεία και δωμάτια

Για τους λόγους αυτούς, η Fernand φέρνει τη σειρά Intelock: την ιδανική λύση για εύκολη χρήση και διαχείριση της πρόσβασης. Οι λύσεις Intelock είναι ιδανικές για να οργανώνετε το άνοιγμα και το κλείσιμο όλων των τύπων πόρτας στο ξενοδοχείο ή τα ενοικιαζόμενα δωμάτιά σας.

Η ηλεκτρονική κλειδαριά Intelock Room: πόμολο υψηλής ασφάλειας

Η ηλεκτρονική λαβή Intelock Room είναι ένα έξυπνο πόμολο υψηλής ασφαλείας, κατασκευασμένο για τη διαχείριση της πρόσβασης και την ασφάλεια δωματίων. Το ηλεκτρονικό πόμολο Intelock Room είναι ιδανικό για τον ξενοδοχειακό κλάδο.

Τα κύρια πλεονεκτήματά του είναι:

  • Απλό στην χρήση και οικονομικό: όλα τα προϊόντα της σειράς Intelock λειτουργούν με τη βοήθεια ενός δωρεάν, εύχρηστου και ευέλικτου λογισμικού. Κατεβάζοντας το δωρεάν application στο κινητό, τον υπολογιστή ή το tablet σας,
  • Μοντέρνος σχεδιασμός: Οι κλειδαριές Intelock διατίθενται σε δύο διαφορετικά φινιρίσματα για να ταιριάζουν στη διακόσμηση και τα χρώματα που έχετε επιλέξει, είτε πρόκειται για κλασικό είτε για μοντέρνο εσωτερικό. Τα σετ μπορούν να είναι σε χρυσό ή ασημί χρώμα ώστε να ταιριάζουν με την υπόλοιπη διακόσμηση του χώρου.
  • Εύκολο και ασφαλές άνοιγμα: Τα πόμολα Intelock Room ανοίγουν με τη χρήση μιας κάρτας Mifare 13,56Mhz. Όλες οι κάρτες φορτίζονται εύκολα και γρήγορα στον προγραμματιστή καρτών, μια συσκευή που έχει σχεδιαστεί ειδικά για αυτόν τον σκοπό. Επιπλέον, κάθε ξεχωριστή κάρτα δίνει πρόσβαση στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που εσείς επιθυμείτε. Εκτός από την κάρτα, διατίθεται και λειτουργία ανοίγματος με κλειδί έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση που οι μπαταρίες αδειάσουν ή η κάρτα χαθεί.

κλειδαρια πομολο Intelock

Για την εύκολη και απρόσκοπτη χρήση και λειτουργία των ηλεκτρονικών κλειδαριών Intelock, σας προσφέρουμε μια σειρά από πρόσθετα προϊόντα και εξοπλισμό. Τα αξεσουάρ της σειράς που θα βρείτε είναι:

  • Συλλέκτης δεδομένων Intelock: Αυτή είναι μια ειδική συσκευή που συλλέγει και ανακτά δεδομένα από την κάρτα που χρησιμοποιείται στην ηλεκτρονική κλειδαριά. Έτσι αποθηκεύει το ιστορικό των ανοιγμάτων καθώς και της ώρας που πραγματοποιήθηκαν.

συλλεκτης δεδομενων για την ηλεκτρονική κλειδαριά Intelock

  • Καρτοδιακόπτης εξοικονόμησης ενέργειας: Πρόκειται για έναν επίτοιχο διακόπτη που συνδέεται απευθείας στο ηλεκτρικό κύκλωμα του χώρου. Συχνά τοποθετείται στην είσοδο των υπνοδωματίων. Μόλις ο επισκέπτης μπει στο δωμάτιο ή το διαμέρισμα, τοποθετεί την κάρτα Mifare. Τότε, ενεργοποιείται αμέσως το ηλεκτρικό ρεύμα στο δωμάτιο. Το ρεύμα απενεργοποιείται αυτόματα μόλις η κάρτα αφαιρεθεί, βοηθώντας έτσι σε σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας και ρεύματος.

καρτοδιακόπτης εξοικονόμησης ενέργειας για τη σειρά Intelock της Fernand

  • Η συσκευή προγραμματισμού: ένα ειδικό μηχάνημα που επιτρέπει τον προγραμματισμό κενών καρτών και την καταχώρηση και εγγραφή των ηλεκτρικών κλειδαριών στο λογισμικό πριν από την εγκατάστασή τους.

συσκευη προγραμματισμου καρτας ηλεκτρονικης κλειδαριας

Το σύστημα Intelock Gate: Ένα πλήρες σύστημα ελέγχου πρόσβασης

Το σύστημα Intelock Gate είναι μια μονάδα που ελέγχει την είσοδο και την πρόσβαση με τη χρήση κωδικού. Διαθέτει στην επιφάνειά του πληκτρολόγιο αφής, καθιστώντας το έτσι την ιδανική λύση για την ασφάλεια και τον έλεγχο της κεντρικής εισόδου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το άνοιγμα των πορτών με τους εξής τρόπους:

  • Με την ηλεκτρονική κάρτα Mifare: απλά περάστε την κάρτα μπροστά από τον αναγνώστη και αυτός θα ξεκλειδώσει αμέσως την πόρτα.
  • Με κωδικό: χρησιμοποιείστε τον πολυψήφιο κωδικό εισάγοντάς τον στο πληκτρολόγιο αφής που υπάρχει στην επιφάνεια της συσκευής.
  • Με Bluetooth μέσω της εφαρμογής TTlock για κινητά smartphone Android / IOS.
  • Με Wifi (απαιτείται gateway) για απομακρυσμένη χρήση μέσω smartphone ή υπολογιστή με την ειδική εφαρμογή.
Καρταναγνώστης INTELOCK GATE THIRARD αντί για ηλεκτρονική κλειδαριά
Intelock Gate

Η συσκευή Intelock Gate ελέγχει ταυτόχρονα το κλείδωμα ή το ηλεκτρικό κυπρί και το κουδούνι της πόρτας.

Για να μπορείτε να ξεκλειδώνετε και να χειρίζεστε τις πόρτες σας εξ αποστάσεως, θα χρειαστείτε την πρόσθετη συσκευή gateway, που λειτουργεί ως WIFI / BLUETOOTH Gateway.

Τα κυριότερα χαρακτηριστικά του συστήματος Intelock Gate:

  • Η διαχείριση της πρόσβασης απλοποιείται και καταγράφεται: η συσκευή είναι συνδεδεμένη με λογισμικό διαχείρισης το οποίο σας επιτρέπει να συνδέεστε ως διαχειριστής και να ρυθμίζετε  στην κεντρική πόρτα εισόδου του κτιρίου. Επιπλέον, χάρη στην καταγραφή των δεδομένων, μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά τη δραστηριότητα μέσα από το smartphone ή τον υπολογιστή σας.
  • Μεγάλη αυτονομία και διάρκεια ζωής: το κουτί Intelock Gate λειτουργεί με δικό του τροφοδοτικό 12V (δεν παρέχεται στη συσκευασία), το οποίο πρέπει να εγκατασταθεί πριν από την αγορά της συσκευής.
  • Με τον τρόπο αυτό ελαχιστοποιείται πλήρως η ανάγκη για χρήση μπαταρίας , παρέχοντας έτσι μια φιλική προς το περιβάλλον λύση που εγγυάται τη συνεχή και αδιάλειπτη τροφοδοσία της συσκευής με ρεύμα, επιτρέποντας στους κατοίκους να έχουν πρόσβαση στο ξενοδοχείο ανά πάσα στιγμή.

Το σύστημα Intelock Box: ασφάλεια και κλείδωμα για ντουλάπια και συρτάρια, η ιδανική λύση για lockers

Στην είσοδο μιας αίθουσας, στον χώρο υποδοχής του ξενοδοχείου, ή στα αποδυτήρια της πισίνας ή του γυμναστηρίου, είναι σημαντικό τα προσωπικά αντικείμενα των επισκεπτών να αποθηκεύονται με ασφάλεια. Γι’ αυτό η Fernand σας προτείνει την ηλεκτρονική κλειδαριά Intelock Box.

ηλεκτρονική κλειδαριά για ντουλάπια intelock box συσκευή με όλα τα εξαρτήματα
Intelock Box

Οι τρόποι ανοίγματος είναι πολλοί: το κλείδωμα και ξεκλείδωμά γίνεται μέσω Bluetooth, κωδικού, ή κάρτας Mifare. Μπορείτε ακόμη και να το ξεκλειδώσετε από απόσταση μέσω WIFI με το smartphone σας.

Για να ανοίξετε το Intelock Box από απόσταση, θα πρέπει να εξοπλιστείτε επιπρόσθετα με την συσκευή WiFi Gateway.

Όπως βλέπετε, οι λύσεις που προσφέρει η σειρά Intelock είναι ποικίλες και μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες σας.

Επιπλέον, τα προϊόντα Intelock σας προσφέρουν όχι μόνο ποικιλία, αλλά και απόλυτο έλεγχο. Όλα τα συστήματα συνδέονται με την ειδική εφαρμογή TTLock, ώστε να μπορείτε να ελέγχετε και να παρακολουθείτε κάθε κίνηση απευθείας από το smartphone κινητό σας.

Για τις ανάγκες των ξενοδοχειακών μονάδων και καταλυμάτων, η  Fernand, πέρα από τα συστήματα Intelock, προσφέρει έναν μεγάλο αριθμό λύσεων και ειδικά κατασκευασμένων προϊόντων, για τα οποία μπορείτε να μάθετε στη σελίδα μας που είναι αφιερωμένη στα ξενοδοχεία και τα τουριστικά καταλύματα.